Horaris Adults


INICIACIÓ AL JUDO I DEFENSA PERSONAL PER ADULTS

Tinguis la edat que tinguis, i si mai has fet judo, ara es el moment!!
Dilluns i Dimecres de 19:30 a 20:15, Esportiu Manyanet, C/ Prat d'en Rull, 6, Barcelona

Judo adults dilluns i dimecres de 20:00 a 21:30 C/Prat d'en Rull, 6. Pare Manyanet. Barcelona.
Judo adults dimarts i dijous de 20:00 a 21:30 C/La Rasa, 72. Squash 4. Terrassa.
Judo Tecnificació Infantil i Cadet divendres de 18:30 a 20:00. C/Prat d'en Rull, 6. Pare Manyanet. Barcelona

domingo, 13 de noviembre de 2016

Copa Catalunya Infantil(12/11/16)

Després de tot un matí intens amb els cadets, els arriba el torn als infantils. Abans de tot s'ha de destacar el treball que tot aquest grup junt amb els cadets, estan fent els divendres en els entrenaments de tecnificació.
Tota aquesta feina els està creant un potencial del qual encara ells no són conscients, però per sobre de tot, un grup en el que està arrelant uns veritables llaços d'amistat i respecte que uneixen nois i noies d'escoles diferents.
En la primera part de la tarda, els pesos lleugers han tingut diferent sort i s'ha notat la diferencia entre els que la temporada pasada van poder competir en mes ocasions que els altres.
L'Alex Bayona, el Pol Burnie, i l'Enric Batlle aconsegueixen guanyar el seu primer combat fent bon judo i lluitant amb ganes. En Jan Moran nerviós s'estrena en el seu primer combat i se n'adona de que no es tan dificil, però que s'ha de treballar i agafar experiencia. En el segon combat tant l'Alex, el Pol i l'Enric perden, petits errors i contraris més complicats.
Però tots ells se n'adonen i aprenen de que quan s'està guanyant un combat, no s'han de relaxar, perque llavors el rival ataca més, han de seguir mantenint l'atenció i control, i que al terra han de treballar per deixar pasar el temps al seu favor. Coses que de ben segur assimilaran ràpid.
El Pol va guanyar el seu primer combat amb un excel·lent tai otoshi però es va adonar en el seu segon combat que no es pot estar tot el combat fent el màxim de força perque al final s'acaba i l'aprofita l'altre, es per això que s'ha d'aprendre a dosificar-la.
Dels tres que havien passat la primera ronda, es repesquen l'Alex i l'Enric, quins nervis, perque se'ls hi nota que són superiors que tenen més judo i domini, però s'ha d'acceptar, no poden guanyar aquesta repesca i seguir lluitant. Però segur que marxen amb bon sabor de boca, ho han fet bé, els hi ha faltat una mica. Aquesta mica es diu experiencia i avui l'han guanyat per la propera ocasió, no han perdut!!
L'anecdota, si es pot dir aixi la protagontiza l'Enric. Quan l'entrendador et diu coses, si us plau!!!, no el miris, estas lluitant, has d'escoltar i continuar amb la concentració al combat.
En el segon torn on els pesos més alts i acostumen a ser més complicats, van participar l'Hugo Pizarro, Derek Agudelo, i Albert Perez.
Comencen molt bé els combats, però els nervis els traicionen, s'han de trobar més cops en situació de competició per superar aquesta barrera d'estrés que els bloqueja. L'Hugo ha de pensar en fer-se esquerrà, i diria que ja ho té clar. Per l'Albert i el Derek era el seu estreno en competició i ja el fet de ser-hi presents representava un repte.

No hay comentarios:

Publicar un comentario