Horaris Adults


INICIACIÓ AL JUDO I DEFENSA PERSONAL PER ADULTS

Tinguis la edat que tinguis, i si mai has fet judo, ara es el moment!!
Dilluns i Dimecres de 19:30 a 20:15, Esportiu Manyanet, C/ Prat d'en Rull, 6, Barcelona

Judo adults dilluns i dimecres de 20:00 a 21:30 C/Prat d'en Rull, 6. Pare Manyanet. Barcelona.
Judo adults dimarts i dijous de 20:00 a 21:30 C/La Rasa, 72. Squash 4. Terrassa.
Judo Tecnificació Infantil i Cadet divendres de 18:30 a 20:00. C/Prat d'en Rull, 6. Pare Manyanet. Barcelona

domingo, 27 de noviembre de 2016

1a Trobada de la lliga entre escoles al Pare Manyanet(12/11/16)

Com cada curs des de fa ja anys, l’escola Pare Manyanet organitza la primera jornada de la lliga entre escoles de les quals el Manyanet es un referent. Altres jornades d’aquesta lliga es realitzen al gimnàs squash4 de terrassa. Aquest passat diumenge 20 de novembre la primera jornada d’aquest curs 2016-2017.Hi va haver una bona representacio d’alumnes de totes les categories de diversos centres: Escola Pia, Pare Manyanet, Squash-4, Santa Teresa de Lisieux , Carmel, Sant Marc i Col·legi Sant Miquel, amb una munió de colors de cinturons, des del blanc dels que comencen fins al verd i blau dels més veterans. Això vol dir que aquest esport ja està ben arrelat com a activitat extraescolar i, poc a poc es va convertint en una forma de vida, pels valors i l’harmonia que la seva pràctica obliga. La jornada es va organitzar en dos torns, en el primer participaven els nens de 3er, 4rt i 5è de primària i en el segon els de 6è en amunt i fins la ESO. En el primer torn la jornada va ser molt lúdica realitzant un conjunt d’activitats aplicades al judo amb judomat, judodisc i pilotes grans, on també van participar els pares. Finalitzant amb una petita competició educativa. En el segon torn tots els participants van demostrar un alt nivell de judo, veient-se combats molt emocionants. Tots dos grups van rebre els obsequis habituals en aquestes trobades, el carnet amb els punts aconseguits, una ampolla d’aigua, un parell de mandarines i la galeta de xocolata sempre esperada. Els participants, fos el primer cop o ja assidus, de l’escola que sigui, ja no es veuen com a contrincants, si no com a companys de joc i de pràctica esportiva. A part de la jornada festiva, el que més ens importa es que volem transmetre uns valors a través del judo que permetin que els nens es vagin formant no només físicament si no també en esperit. Agraïm la col·laboració d'en Ricard Fíguls pare d'en Miquel, alumne de l'escola Sant Miquel, i la Mar Forcada mare d'en Martí Lara de l'escola Pare Manyanet en l'elaboració d'aquest artícle.








El judo és més que un esport. Ensenya la nostra canalla el valor del respecte cap a l altre. Els explica ,mentre el practiquen, que l espera és molt important per aconseguir les coses. Aquest darrer valor, tenint en compte la importància desmesurada que avui en dia se li dóna a la immediatesa, és molt valuós.
Trobades com les d aquest diumenge passat a l escola, són molt importants perquè els petits judoques es motiven per veure com ho fan altres companys i de cara a lluir-se davant els pares.


Mar Forcada (mare Martí Lara, alumne de 3er de primària de l’escola Pare Manyanet)



_____________________________________________________________________

No hay comentarios:

Publicar un comentario