Horaris Adults


INICIACIÓ AL JUDO I DEFENSA PERSONAL PER ADULTS

Tinguis la edat que tinguis, i si mai has fet judo, ara es el moment!!
Dilluns i Dimecres de 19:30 a 20:15, Esportiu Manyanet, C/ Prat d'en Rull, 6, Barcelona

Judo adults dilluns i dimecres de 20:00 a 21:30 C/Prat d'en Rull, 6. Pare Manyanet. Barcelona.
Judo adults dimarts i dijous de 20:00 a 21:30 C/La Rasa, 72. Squash 4. Terrassa.
Judo Tecnificació Infantil i Cadet divendres de 18:30 a 20:00. C/Prat d'en Rull, 6. Pare Manyanet. Barcelona

domingo, 19 de marzo de 2023

EXIT A LA SUPERCOPA ALEVÍ I BENJAMI PELS TOMODACHIS DE CA N'ALZAMORA(05/03/2023)

 Aquest matí s'ha celebrat a la localitat de Blanes, la Super Copa de Catalunya de les categories Aleví i Benjamí.


En el primer torn, ha participat l'Aitor Zamora en la categoria de -30kg. Ha victòria dur-se una que l'ha col·locat per uns instants en tercera posició. Malauradament hi ha hagut un empat a victòries entre les victòries i les puntuacions obtingudes durant el combat són les que han decidit tercers les posicions i això ha fet que l'Aitor realitzari una 5a plaça 🏅. No deixa de sorprendre l'actitud que mostra a les competicions de voler seguir aprenent i millorant, per molt difícil que segueixen les situacions.

L'últim torn ha estat pels benjamins:

El Miquel Orus es proclama campió 🥇en la categoria de -28kg. Amb una idea clara en la ment, de guanyar a qui se li posés davant, un ple de victòries. Té un gran esperit de passió i superació on vol enfrontar-se als millor per posar a prova les seves habilitats que ha anat adquirint durant les classes.
El Mel Imbernón es proclama subcampió 🥈 en la categoria de -24kg. Només cedeix en un combat, el qual se li escapa per decisió arbitral després d'anar-lo guanyant. Amb el cap fred, és molt conscient en tot moment de les tècniques que vol fer durant el combat i planificant diferents escenaris. Té un desplegament tàctic de com afrontar diferents situacions que es podrien donar durant el combat.
El Mael Domenech queda en 3a posició aconseguint una medalla de bronze 🥉en la categoria de -28kg, després de superar un únic combat. Té grans habilitats tècniques que li permeten intentar buscar l'execució perfecta de cadascuna d'elles. Com a anècdota també hem vist que és capaç de fer-se amic de tots els altres competidors que tenia al voltant del seu tatami.

Felicitar-los per embarcar-se en una nova experiència que de ben segur serà enriquidora i donar-los l'enhorabona perquè s'han vist combats molt igualats on petits detalls al final han fet que es decantés la victòria cap a l'adversari però. en cap moment s'han donat per vençuts.

Gràcies també a les famílies per acompanyar-los i donar-los suport en tot moment, entenent que es troben en una fase d'aprenentatge i descobriments de noves emocions.




No hay comentarios:

Publicar un comentario