Horaris Adults


INICIACIÓ AL JUDO I DEFENSA PERSONAL PER ADULTS

Tinguis la edat que tinguis, i si mai has fet judo, ara es el moment!!
Dilluns i Dimecres de 19:30 a 20:15, Esportiu Manyanet, C/ Prat d'en Rull, 6, Barcelona

Judo adults dilluns i dimecres de 20:00 a 21:30 C/Prat d'en Rull, 6. Pare Manyanet. Barcelona.
Judo adults dimarts i dijous de 20:00 a 21:30 C/La Rasa, 72. Squash 4. Terrassa.
Judo Tecnificació Infantil i Cadet divendres de 18:30 a 20:00. C/Prat d'en Rull, 6. Pare Manyanet. Barcelona

domingo, 19 de marzo de 2023

COPA CATALUNYA INFANTIL I LINIES DE PAS DE GRAU AL VENDRELL(26/11/2022)

 Ahir al matí, al pavelló municipal d'El Vendrell, es va celebrar la Copa Catalunya de la categoria Infantil.

L'Alexis Trujillo a la categoria de -50kg va realitzar dos combats sense opcions de continuar a les següents fases. El Martí Marín i l'Andreu Berdugo a la categoria de -66kg superaven el seu primer combat. Per l'Alexis i el Martí va ser la seva primera competició oficial i van demostrar que tenen moltes ganes i que poden amb entrenament millorar i fer combats a un gran nivell. L'Andreu amb més experiencia se l'ha vist amb un bon judo sobre el tatami amb un contrincant difícil de superar en el segon combat.

La Inés ha fet una competició excel·lent, ha millorat moltíssim la tècnica dels seus moviments i aplica el treball tàctic aprés. Tot això l'ha portat ha proclamar-se subcampiona de Catalunya aconseguint pujar al segon graó del podi i obtenint la medalla de plata.


Volem aprofitar per agraïr a l'Eric Jurado, l'Albert Marín companys infantils dels competidors i als entrenadors Ricardo Jurado i Carlos Guerrero, la seva assistència per donar suport i ajudar-los en l'escalfament. Així com tot el suport rebut dels graus per part de les famílies.


























A la tarda, al mateix pavelló, s'ha celebrat la competició pas de grau que permet mitjançant un sistema de lligues i aproximació de pesos aconseguir els punts necessaris per poder presentar-se a l'examen de cinturó negre per via competició.

En aquesta ocasió, l'Oscar va disputar  una lliga de 5 d'on va poder obtenir 20 punts. I també va tenir l'oportunitat d'entrar en una linea de negre, on quasi va estar a punt de guanyar.


Moltes felicitats equip i seguirem treballant!

No hay comentarios:

Publicar un comentario