Horaris Adults


INICIACIÓ AL JUDO I DEFENSA PERSONAL PER ADULTS

Tinguis la edat que tinguis, i si mai has fet judo, ara es el moment!!
Dilluns i Dimecres de 19:30 a 20:15, Esportiu Manyanet, C/ Prat d'en Rull, 6, Barcelona

Judo adults dilluns i dimecres de 20:00 a 21:30 C/Prat d'en Rull, 6. Pare Manyanet. Barcelona.
Judo adults dimarts i dijous de 20:00 a 21:30 C/La Rasa, 72. Squash 4. Terrassa.
Judo Tecnificació Infantil i Cadet divendres de 18:30 a 20:00. C/Prat d'en Rull, 6. Pare Manyanet. Barcelona

miércoles, 18 de marzo de 2020

VirtualJudo per passar el coronavirus(16/3/20)

En aquests moments difícils per a tothom, el grup de professors que formen Tomodachi Judo volen donar continguts i activitats a fer durant aquests dies de confinament, per a que tots els alumnes de judo puguin seguir en contacte amb l’activitat i continuar el seu aprenentatge encara que sigui des de casa. 
 
Creiem que són prou engrescadors i útils per la seva formació, no només com a judoques sinó també com a persones. Aquestes activitats a vegades ja formen part de les classes presencials i com no, ara prenen més importància, sense que es sentin pressionats per tenir més feina de l’escola, dosificat suficientment.
 
Sabem que res pot substituir l'educació i continguts que la escola dona als seus alumnes, però aprofitant que el judo es una activitat escollida per ells i els seus pares, representa el complement transversal ideal a aquesta formació, tant en valors com en mètodes d’aprenentatge d’una forma lúdica i agradable. Tots coneixem com un nen aprèn més ràpid quan una activitat li agrada.
 
Aquest es el contingut que volem donar:
 
Jocs lèxics.
Construcció de un joc de taula per aprendre fonaments i normes d’arbitratge de judo.
Exercicis amb preguntes sobre les tècniques de judo.
Activitats físiques fàcils de realitzar per fer a casa amb els pares (com les de judo en família).
Activitats individuals que els permetin treballar elements motrius bàsics de judo.
Activitats amb aplicacions informàtiques que els ajudin a aprendre el significat dels noms de les claus i reconèixer-les i també els fonaments del judo i els seus valors en l’idioma original i la seva traducció al català.
Vídeos de youtube per a que puguin veure tècniques explicades per judokes famosos.
Vídeos de competicions amb claus sorprenents que han aprés a classe.
 
Com ja sabeu, no només es tracta de un excel·lent exercici físic, sinó que es una activitat que incideix en la transmissió d’uns valors importants , els quals són compartits per les nostres entitats.
 
No només s’aprèn fent, sinó també mirant, de fet es un tipus d’entrenament que el fundador del judo Jigoro Kano també el va incloure en les classes de judo i li va donar un nom: Mitori Geiko
 
Aquestes són els objectius que volem assolir per mantenir viva l’activitat des de casa:
 
 
1.- MANTENIR EL RITME D’APRENENTATGE PER ASSOLIR EL NOU CINTURÓ EN EL MATEIX TEMPS QUE ESTAVA PREVIST
Com ja sabeu, el pas de cinturó es un moment important pels judoques. Aquesta pandèmia no endarrerirà el seu assoliment.
Durant les classes, els alumnes guanyen 2 punts, que es van sumant dia rere dia fins arribar als 100 punts, moment en que ells decideixen fer la prova de pas de cinturó, si s’han estudiat els noms de les claus i les han practicat per fer-ho correctament.
Cada setmana s’enviaran per mail 2 activitats, que un cop revisades pel professor permetran al judoka guanyar els 2 punts habituals de classe.
Aquestes activitats s’hauran de retornar fetes al correu tomodachi.judo.barcelona@gmail.com indicant el nom i cognoms de l’alumne i l’escola en la qual practica judo, llavors el professor sumarà els 2 punts de classe.
El tipus d’activitats seran:
Exercicis per fer en documents de Word o en paper i després escanejar i enviar per mail,  per aprendre els noms de les claus.
Comentaris i opinions curtes de vídeos documentals de judo.

2.- VEURE I PRACTICAR AMB ELS PARES VÍDEOS CURTS AMB EXERCICIS LÚDICS RELACIONATS AMB ELEMENTS MOTRIUS DEL JUDO-JUDO EN FAMÍLIA 
Cada setmana s’enviaran 2 vídeos curts amb algun exercici lúdic que millori algun element motriu bàsic de judo que puguin fer junts a casa amb els seus pares aprofitant elements propis del domicili, el llit, el sofà, el jardí, l’estora, cadires,...

3.-VEURE I PRACTICAR INDIVIDUALMENT VÍDEOS CURTS AMB TANDOKU RENSHU DE TÈCNIQUES BÀSIQUES DE JUDO
Cada setmana s’enviaran 2 vídeos curts amb algun exercici de tandoku renshu, es a dir entrenament en solitari d’alguna clau de judo.
Amb aquest vídeo s’acompanyarà un enllaç de youtube amb la tècnica explicada per algun judoka famós i també s’acompanyarà un enllaç a algun vídeo que tingui ippons de competició realitzats amb la tècnica corresponent.

4.-APRENDRE ELS NOMS DE LES CLAUS, NORMES D’ARBITRATGE, VALORS I FONAMENTS DEL JUDO EN JAPONÈS I EL SEU SIGNIFICAT I RELACIONAR NOMS AMB DIBUIXOS O IMATGES DESCARREGANT L’APLICACIÓ INFORMÀTICA ANKI 
Existeix una aplicació que es diu ANKI  que permet dissenyar un joc de cartes que tenen preguntes i respostes i que permet memoritzar a través de un mètode de repetició espaiada els noms de les claus i el seu significat.
Els professors desenvoluparíem els jocs necessaris i els distribuiríem per a que els serveixi en l’aprenentatge dels noms de les claus i fonaments de judo en japonès i el seu significat.
Indirectament també estan coneixent una eina que els pot servir per estudiar altres matèries de l’escola.

5.-APRENDRE ELS NOMS DE LES CLAUS, NORMES D’ARBITRATGE, VALORS I FONAMENTS DEL JUDO EN JAPONÈS I EL SEU SIGNIFICAT I RELACIONAR NOMS AMB DIBUIXOS O IMATGES CONSTRUINT MANUALMENT UN JOC DE TAULA AMB TAULELL, FITXES I CARTES.

 S’enviarà un joc de taula en documents pdf i el puguin imprimir i deixin anar la seva imaginació en la seva construcció i els hi serveixi en l’aprenentatge dels noms dels conceptes de judo en japonès.

No hay comentarios:

Publicar un comentario