Horaris Adults


INICIACIÓ AL JUDO I DEFENSA PERSONAL PER ADULTS

Tinguis la edat que tinguis, i si mai has fet judo, ara es el moment!!
Dilluns i Dimecres de 19:30 a 20:15, Esportiu Manyanet, C/ Prat d'en Rull, 6, Barcelona

Judo adults dilluns i dimecres de 20:00 a 21:30 C/Prat d'en Rull, 6. Pare Manyanet. Barcelona.
Judo adults dimarts i dijous de 20:00 a 21:30 C/La Rasa, 72. Squash 4. Terrassa.
Judo Tecnificació Infantil i Cadet divendres de 18:30 a 20:00. C/Prat d'en Rull, 6. Pare Manyanet. Barcelona

domingo, 24 de marzo de 2019

SuperCopa de Veritat pels Infantils i Cadets a Comarruga(23/3/19)

Aquest cop els cadets han trobat per fi el camí per estar al nivell que els hi toca. 6 Cadets i 2 infantils van participar aquest passat dissabte.




Els infantils per la tarda tenen les seves opcions, en Marc Lara aconsegueix un 3er lloc fent el que havia de fer, guanyant el que tocava i perdent el que no es podia guanyar. Per la seva part el Simon Batlle no té tanta sort i després de perdre el primer combat, tampoc pot superar la repesca.





Els cadets pel matí comencen amb el Jan Moran. Va pagar l'inici de la competició, nervis, primera competició de la temporada per ell, falta de confiança. Va perdre un combat que podia guanyar, ja que té el nivell tècnic i tàctic necessari, però de ben segur que li ha estat una bonissima experiencia per saber com ha d'enfrontar la propera competició.


Els cadets de -66 kg, 5 competidors(el club amb més representants en un pes). Sense aixecar-me de la cadira van anar sortint primer l'Alex Bayona, guanya el seu combat, després el Pol Burnie, guanya també el seu combat, després l'Hugo Pizarro, guanyant també el seu combat.
Canvio de tatami i el Pau Farré guanya també el seu combat, un inici increible amb una injecció de motivació per tots imparable. L'Arian Vafaei té massa pressió després de veure guanyar a tots els seus companys i la manca d'experiencia fa que no pugui superar la eliminatoria, tot i aixi amb ganes i sense perdre la motivació.

Aquest inici tan bó ens va permetre estar dins la competició i disfrutar-la. En la següent ronda l'Alex aconsegueix guanyar el segon combat, mentre la resta perden. Es repesca només l'Hugo i l'Alex guanya el seu tercer combat.

Destacar el treball tècnic i tàctic de l'Alex, que ha fet tot el que havia de fer en cada combat, es un gran perfeccionista i aixi ho demostra en la manera que lluita i porta els seus combats, acció rera acció es un festival de bon judo i d'aplicacio de tot el que ha aprés, em recorda a l'Angel Valls  i al Marc Lope en les seves millors epoques cadets. 

Per fi han entés que tenen un nivell tècnic i tàctic molt alt i que han de tenir confiança en ells mateixos i creure's que poden guanyar a qualsevol. Aquesta competició ha servit per canviar el xip, que segur seguirà per les properes competicions.


Com no, agrair als pares i mares de tots els competidors per la paciencia i la seva col·laboració, en especial al Simon Batlle per la seva tasca de fotograf en pista. I agrair a tots els membres de Tomodachi la seva tasca diaria que contribueix a aconseguir que els nostres judoques creixin com esportistes i com a persones.

Josep Floris
















No hay comentarios:

Publicar un comentario