Horaris Adults


INICIACIÓ AL JUDO I DEFENSA PERSONAL PER ADULTS

Tinguis la edat que tinguis, i si mai has fet judo, ara es el moment!!
Dilluns i Dimecres de 19:30 a 20:15, Esportiu Manyanet, C/ Prat d'en Rull, 6, Barcelona

Judo adults dilluns i dimecres de 20:00 a 21:30 C/Prat d'en Rull, 6. Pare Manyanet. Barcelona.
Judo adults dimarts i dijous de 20:00 a 21:30 C/La Rasa, 72. Squash 4. Terrassa.
Judo Tecnificació Infantil i Cadet divendres de 18:30 a 20:00. C/Prat d'en Rull, 6. Pare Manyanet. Barcelona

domingo, 24 de febrero de 2019

Campionat de Catalunya Infantil i Cadet a la Llagosta(23/02/19)

Jornada d'aprenentatge en aquest campionat de catalunya.
Bons combats els dels cadets, però encara amb poca experiencia. L'Arian va estar a punt de guanyar el seu combat, només li va faltar creure que podia guanyar. Va controlar el kumikata i va portar la iniciativa però li va faltar finalitzar els moviments. El Pol tenia un oponent dificil i  va fer un bon treball tot i que no va definir el moviment que volia fer. Per la seva part el Pau va guanyar el seu primer combat, mantenint la serenitat i controlant el resultat que havia aconseguit durant tot el combat, el seu segon combat ja no el va poder superar, una bona dosis de motivació segur que li ha donat la participació en aquesta competició.

En quan als infantils vam tenir diferents sorts. El primer torn va acabar rapid i el segon ens va mantenir la esperança durant tota la tarda. Per la Emma una bona experiencia en la seva primera participació en un campionat infantil, un inici d'una nova etapa d'entrenaments. Pel Marc una nova categoria de pes amb gent molt alta i molt forta, molt lluitador com sempre va realitzar un combat amb moltes ganes, tot i aixi no va poder pasar el combat. Ja no va poder repescar i ha quedat amb més ganes d'entrenar per millorar més en la seva nova categoria de pes.

Els pesos més lleugers en el segon torn van tenir molt bones oportunitats, després de guanyar la primera ronda amb molta seguretat i força tan el Marcos com l'Oscar, afrontaven el segon combat amb la moral ben alta. Tan l'un com l'altre van perdre un segon combat amb rivals dificils.
En la repesca el Marcos es va veure ofuscat per un oponent molt agressiu i l'Oscar que anava guanyant va perdre finalment l'opció d'entrar per lluitar el 3er lloc. Tres combats que acumulen una bona experiencia en competició pels dos.

Cal agrair la col·laboració del Ricard i Marc com entrenadors, i els pares dels tomodachis participants en la competició. També agrair als companys que van venir a animar desde terrassa; Eric, Arnau, Octavi, Julia i Arlet.

Josep Floris

No hay comentarios:

Publicar un comentario