Horaris Adults


INICIACIÓ AL JUDO I DEFENSA PERSONAL PER ADULTS

Tinguis la edat que tinguis, i si mai has fet judo, ara es el moment!!
Dilluns i Dimecres de 19:30 a 20:15, Esportiu Manyanet, C/ Prat d'en Rull, 6, Barcelona

Judo adults dilluns i dimecres de 20:00 a 21:30 C/Prat d'en Rull, 6. Pare Manyanet. Barcelona.
Judo adults dimarts i dijous de 20:00 a 21:30 C/La Rasa, 72. Squash 4. Terrassa.
Judo Tecnificació Infantil i Cadet divendres de 18:30 a 20:00. C/Prat d'en Rull, 6. Pare Manyanet. Barcelona

martes, 13 de noviembre de 2018

IV Trofeu Iberic De Katas a Olivenza(10/11/18)

El passat dissabte 10 de novembre el Marc i jo ens vam recorrer uns quants kilometres per arribar a Olivenza(Badajoz). Amb molta il·lusió i nervis voliem competir en Nage no Kata.

La competició de katas es molt diferent de una competició normal, ja no es individual, es en parella i la responsabilitat de fer-ho bé augmenta, no vols cometre cap error per perjudicar al company, d'altre forma només depén del treball fet entre els dos, i no d'un possible oponent desconegut que no saps com serà.

Les parelles van sortint, realitzan el seu Kata i esperen els resultats.

La majoria de participants eren de nivell molt alt, amb molta experiencia no només nacional sino també internacional i amb anys de practica.

Vam poder gaudir del kata els tercers del mon en nage no kata que van quedar primers amb molta diferencia respecte la resta. I no només d'ells, també de campeons mundials del katame no kata, kime no kata, ju no kata i goshin jitsu no kata (defensa personal moderna) executat per una parella balear de forma espectacular.

Per ser la nostra primera vegada, les nostres sensacions van ser molt bones, vam disfrutar de l'execució del kata i vam estar al nivell, finalment 354 punts, i un 6è lloc que podia haver estat un 3er, ja que la diferencia només va ser de 8 punts. Molt ajustat tot i molt a criteri dels jutges.

Aquest resultat ens anima a continuar treballant per propers campionats.

Josep




No hay comentarios:

Publicar un comentario