Horaris Adults


INICIACIÓ AL JUDO I DEFENSA PERSONAL PER ADULTS

Tinguis la edat que tinguis, i si mai has fet judo, ara es el moment!!
Dilluns i Dimecres de 19:30 a 20:15, Esportiu Manyanet, C/ Prat d'en Rull, 6, Barcelona

Judo adults dilluns i dimecres de 20:00 a 21:30 C/Prat d'en Rull, 6. Pare Manyanet. Barcelona.
Judo adults dimarts i dijous de 20:00 a 21:30 C/La Rasa, 72. Squash 4. Terrassa.
Judo Tecnificació Infantil i Cadet divendres de 18:30 a 20:00. C/Prat d'en Rull, 6. Pare Manyanet. Barcelona

martes, 13 de noviembre de 2018

Copa Catalunya Infantil i Cadet(10/11/18)

El matí va començar força bé, quan el Miquel i jo vàrem arribar l'Enric i el Jan ja s'havien pesat sense problemes i estaven amb el seu kimono posat per començar l'escalfament.

Pel que fa a la competició, s'ha de dir que no van tenir gaire sort...
L'Enric va poder fer 2 combats. Tot i perdre el primer, va poder repescar. Al primer combat va anar a remolc del seu adversari tota la estona. I en l'únic moment que va intentar atacar, va oblidar-se de la importància que té al judo el desequilibri, amb tanta mala sort que el van contrar amb Tani otoshi i van marcar el segon wazari.
Al segon combat la mateixa història, però contra de ura nage. Falta experiència i entrenament, però les ganes d'anar a la competició és el més important. Ha de seguir insistint i tenir constància.

El Jan no va tenir la sort de la repesca. Va perdre el seu primer combat, amb un sasae molt bo. Res a dir, l'adversari era molt superior.

A favor d'ells s'ha de dir que el nivell era molt alt.

Si el nivell era alt al primer torn, al segon ni t'explico. Brutal.... Hi havia competidors amb un nivell altissim. Si no que li preguntin al Pau. El seu primer combat va durar uns 15 segons. Es va trobar amb un cinturó negre del dojo Lleida que va arribar a semis sense despentinar-se. Evidentment va repescar. Al segon combat l'oponent no tenia tant nivell, però la seva falta d'experiència a la categoria i els nervis van fer que no tingués cap opció. Ha de seguir treballant i agafant experiència.

Per últim ens queda el Pol. La seva actitut era molt bona i la posada en escena no pintava malament. L'oponent, possiblement, era superior, però tenia les seves opcions. Inexplicablement, després d'una entrada i un intent de contra, van acabar a terra i ell es va quedar estirat d'esquenes a terra. El van immobilitzar. No va tenir opció de repesca. La seva actitut es força bona, però crec que anava massa nerviós. Ha de seguir treballant.

Torn de la tarda... Al primer teníem a L'Òscar. Venia preparadissim... Plàtans, entrepà, aigua, dessuadora, mitjons... Va fer el seu escalfament i va gestionar els seus nervis com va poder. Com ell mateix ens deia, al Miquel i a mi, "puc guanyar o perdre, però jo vinc aquí a aprendre"... Espero que així hagi estat, perquè no va tenir gens de sort. Va començar el seu combat amb l'ímpetu i les ganes habituals. Va atacar sent contra i li van marcar wazari. He de dir que des de la cadira no ho vaig veure així, creia que era a favor seu i, evidentment, vaig queixar-me. Veient el vídeo..... Interpretable, però ho accepto. Va acabar perdent per ippon i no va repescar. Una llàstima, però s'ha de calmar una mica i la sort li canviarà.

Al segon torn teníem al Marc. Que dir-te.... Aigua, dessuadora, mitjons, bambes, esparadrap..... I l'únic dels 6 que va acceptar al Miquel Luque com a uke per escalfar-se. També va ser l'únic que va trencar a suar amb l'escalfament i l'únic que ens va escoltar i fer cas en el que li anàvem indicant (posat la dessuadora per mantenir la calor corporal, posa't mitjons i bambes no sigui que et trepitgen,...). Indicacions que li havíem anat donant a tots i cadascun d'ells...

Comença la competició i perd el seu primer combat. L'oponent no era millor que ell, però els nervis el van poder. Mai el perdre un combat podria ser millor medicina. Mentre esperàvem la opció de repesca vam estar parlant amb ell i analitzant els petits detalls a millorar... Va repescar i la posada en escena va ser genial. Va guanyar el segon combat i es va ficar en la lluita pel tercer lloc. I, com no podia ser d'un altre forma, va guanyar i va pujar al calaix. Una gran competició. Va escoltar i va executar. Per cert, a terra no se li escapa ningú.
Simplement felicitar-lo, no tant per la medalla com pel seu judo i la seva inmillorable actitut. Va demostrar una maduresa increíble i li dono les gràcies per fer-nos gaudir, al Miquel i a mi, de la seva gran tasca.

Dit això, també felicitar-te a tu, Josep, perquè sense tu no farien el que fan. Gràcies.

Per últim agrair al pare de l'Enric Batlle per estar amb nosaltres i fer de fotògraf, a Hugo, Derek I Arian per venir a donar suport als seus companys d'entrenament. I, especialment, al Miquel Luque, que es va oferir a fer-me companyia durant tot el dia.

Gràcies a tots i a continuar treballant

Ricard Jurado

VIDEOS COMBATS CADETS

VIDEOS COMBATS INFANTILS



No hay comentarios:

Publicar un comentario