Horaris Adults


INICIACIÓ AL JUDO I DEFENSA PERSONAL PER ADULTS

Tinguis la edat que tinguis, i si mai has fet judo, ara es el moment!!
Dilluns i Dimecres de 19:30 a 20:15, Esportiu Manyanet, C/ Prat d'en Rull, 6, Barcelona

Judo adults dilluns i dimecres de 20:00 a 21:30 C/Prat d'en Rull, 6. Pare Manyanet. Barcelona.
Judo adults dimarts i dijous de 20:00 a 21:30 C/La Rasa, 72. Squash 4. Terrassa.
Judo Tecnificació Infantil i Cadet divendres de 18:30 a 20:00. C/Prat d'en Rull, 6. Pare Manyanet. Barcelona

domingo, 26 de noviembre de 2017

El plaer de fer judo no es guanyar sino aconseguir un Ippon. 1a Trobada Lliga entre escoles Tomodachi(26/11/17)


Espero que tothom que llegeixi aquest títol entengui el que vull dir. No crec que s'hagi d'explicar, perque es tan valid en judo com en la vida mateixa. Només aprofondint en el judo serem capaços d'entendre'l.

Em serveix per introduir aquest resum d'una de les millors jornades a les que hem assistit. No només pels tempos i organització de la mateixa, sino per l'excel·lent judo que hem pogut presenciar de judoques tan joves.

Tant els més petits desde 3er de primaria, com els més grans fins a 4rt de la ESO, tots ens han donat una lliço de com es fa judo amb ganes.

Avui tots els participants s'han comportat com autentics judoques, en la seva actitut de respecte als companys, el bon ambient creat d'amistat i germanor i sempre amb un judo sà, tècnic i amb molta educació.

Un total de 60 nens i nenes han participat aquest matí en l'escola Pare Manyanet (barcelona) a la primera trobada de la lliga entre escoles.

L'esperit d'aquesta trobada es el d'aprendre com es fa una competició de judo en un ambient distés i relaxat i que tothom faci amics d'altres escoles.

En el primer torn han participat nens i nenes de 3er, 4rt i 5è de primària. Després d'un escalfament inicial amb música, els pares i mares han pogut entrar al tatami i compartir algunes activitats de judo on han pogut riure i pasar-s'ho molt bé.


Una explicació de com s'ha d'entrar al tatami de competició i les puntuacions classiques de koka, yuko, wazzari e ippon han sigut el previ a l'inici de la competició d'aprenentatge on tothom ha pogut fer 3 combats a 2 ippons per augmentar el temps de lluita i que no s'acabin combats amb tanta velocitat que decepcioni als participants. Objectiu: promocionar el judo per tothom, i que quedin ganes de tornar.

En el segon torn, ja els més grandets, amb més experiència, l'escalfament ha sigut més competitiu i els participants ens han regalat el millor de si mateixos.Sempre judo d'atac, combats molt interessants i atractius amb opcions per tothom, moltes puntuacions i fins al final igualtat i emoció. 

El premi: una ampolla d'aigua, dos mandarines, una pasta i un pastís que tan amable ens ha fet arribar el pare de l'Aleix Alvarez de la pastiseria Llibreria.

Agrair des d'aqui a tots els pares, mares i familiars que han confiat en portar als seus fills a aquesta trobada, que creiem sincerament que els enriqueix com a persones.

També agrair a tots els professors que formem part del Tomodachi i que hem contribuit a que tot funcionés com un relotge. El David Canalis, David Bonfill, Ricardo Jurado, Marc Solé, Roser Beltrà, Anna Hernandez, Miquel Luque, Alberto Sancho i també als que no han estat però que sempre estan preparats per donar un cop de mà.

Als pares que han col·laborat al final de la trobada en endreçar tatamis i cadires.

A tothom qui ha fet possible directe o indirectament aquesta trobada.

Josep Floris

Fotos trobada

No hay comentarios:

Publicar un comentario