Horaris Adults


INICIACIÓ AL JUDO I DEFENSA PERSONAL PER ADULTS

Tinguis la edat que tinguis, i si mai has fet judo, ara es el moment!!
Dilluns i Dimecres de 19:30 a 20:15, Esportiu Manyanet, C/ Prat d'en Rull, 6, Barcelona

Judo adults dilluns i dimecres de 20:00 a 21:30 C/Prat d'en Rull, 6. Pare Manyanet. Barcelona.
Judo adults dimarts i dijous de 20:00 a 21:30 C/La Rasa, 72. Squash 4. Terrassa.
Judo Tecnificació Infantil i Cadet divendres de 18:30 a 20:00. C/Prat d'en Rull, 6. Pare Manyanet. Barcelona

lunes, 20 de noviembre de 2017

El blau ens ha donat sort a la Copa Catalana Infantil(18/11/17)

Aquest passat dissabte 18 a la ciutat esportiva de Blanes es va duur a terme la copa catalana infantil i cadet.
El primer cop que s'exigia quimono blanc i blau en la participació d'aquesta competició en aquestes categories.
Marc Lara, Oscar Moreno, Marcos Garcia, Pol Burnie i Simon Batlle eren els Tomodachis que ens representaven en la categoria infantil.
Estrena en competició oficial pel Marc, Oscar i Marcos. Malhauradament el Marc es va lesionar el dijous anterior i no va poder assistir a la competició.
Per l'Oscar a -42kg i el Marcos a -50kg, va ser una nova experiencia, una situació nova a la que fer front, nervis, ganes de fer-ho bé, por al desconegut... I en absolut van decebre, van participar, van gaudir de la competició, van donar recolzament als seus companys i van assimilar una nova experiencia que de ben segur els hi anirà molt bé pel següent campionat al que participin.
El Pol i el Simon ja iniciaven la jornada amb anteriors experiencies en competició oficial i això ho van fer valdre. I per algún motiu especial a tots dos els hi va tocar lluitar tots els seus combats amb kimono blau.
El Pol a -55kg va donar un festival de ganes de fer judo i de lluitar sempre fins al final. A vegades un pel descontrolat però corregint-se va ser capaç d'anar guanyant combat rera combat, sempre endevant, Osotogari valent.
Va estar a punt de guanyar el combat previ a la final (semifinals), de fet anava guanyant per wazari però els errors es paguen cars, aixi que va haver de conformar-se en disputar la final pel 3er lloc, després d'haver guanyat 3 eliminatories seguides.
Amb les mateixes ganes i millorant el seu autocontrol va bordar un últim combat que li va donar la medalla. Medalla que reflexa la feina ben feta i la capacitat de corregir coses sobre la marxa.
El Simon a -38kg, molt tranquil. Ha fet un judo d'oportunitat i explossivitat en el moment oportú. Primer any d'infantil i amb moltes expectatives i recorregut per millorar encara més. Ha aconseguit un 3er lloc merescut per la seva concentració i observació de ben segur que per ser el seu primer any d'infantil encara ens donarà moltes més sorpreses.
Donar les gracies al suport que pares, familiars i amics donen als nois que han participat. I també als companys d'entrenament i col·laboradors.

Tots els que han participat entrenen al grup de tecnificació que el Tomodachi Judo club ha creat en les instalacions de l'escola Pare Manyanet els divendres.

Feu click al següent enllaç per veure els videos dels combats.

Videos dels combats

Simon de l'escola Sant Miquel al podium

Pol de l'escola Sant Marc de Sarrià al podium:

 Els participants



No hay comentarios:

Publicar un comentario