Horaris Adults

INICIACIÓ AL JUDO I DEFENSA PERSONAL PER ADULTS

Tinguis la edat que tinguis, i si mai has fet judo, ara es el moment!!
Dilluns i Dimecres de 19:30 a 20:15, Esportiu Manyanet, C/ Prat d'en Rull, 6, Barcelona

Judo adults dilluns i dimecres de 20:00 a 21:30 C/Prat d'en Rull, 6. Pare Manyanet. Barcelona.
Judo adults dimarts i dijous de 20:00 a 21:30 C/La Rasa, 72. Squash 4. Terrassa.
Judo Tecnificació Infantil i Cadet divendres de 18:30 a 20:00. C/Prat d'en Rull, 6. Pare Manyanet. Barcelona

martes, 12 de octubre de 2021

ESCALFANT MOTORS AL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE KYUS

Iniciant de nou les activitats de competició i encara sense ritme, el campionat de Catalunya de kyus ha estat un bon inici per escalfar motors.

En aquesta ocasió un campionat dividit en 2 categories de nivell: de cinturó blau a marró, i de cinturó groc a verd.

En la primera van participar en Pau Ferrer, Pol Burnie en -81kg i l'Arian Vafaei en -73 kg.

En Pau va guanyar el seu primer combat i després va perdre el segon, Arian va perdre el primer i en la repesca tampoc va tenir opcions. El Pol va perdre el primer i ja no va entrar en repesca.

Tot i els dolents resultats del grup, ens hem adonat dels errors que estem fent i que la única forma de solucionar-los es fent més competició, i transferir el treball que coneixen a la competició.

El Rafa va tenir més sort i va guanyar clarament el primer combat, però va regalar el segon realitzant un error monumental. Tot i així va fer podium quedant 3er de la seva categoria de -81 kg de cinturó groc a verd.

Tot plegat, la primera competició des de feia molt de temps i un bon inici per saber on s'està fallant per corregir i millorar, segur que la propera anirà millor.

En el següent enllaç podeu veure els combats.