Horaris Adults


INICIACIÓ AL JUDO I DEFENSA PERSONAL PER ADULTS

Tinguis la edat que tinguis, i si mai has fet judo, ara es el moment!!
Dilluns i Dimecres de 19:30 a 20:15, Esportiu Manyanet, C/ Prat d'en Rull, 6, Barcelona

Judo adults dilluns i dimecres de 20:00 a 21:30 C/Prat d'en Rull, 6. Pare Manyanet. Barcelona.
Judo adults dimarts i dijous de 20:00 a 21:30 C/La Rasa, 72. Squash 4. Terrassa.
Judo Tecnificació Infantil i Cadet divendres de 18:30 a 20:00. C/Prat d'en Rull, 6. Pare Manyanet. Barcelona

domingo, 25 de marzo de 2018

Super Copa Catalunya Infantil i Cadet (24/3/18)

El Vendrell va ser aquest cop la seu de la Super Copa Catalana. Dia de pluja i dia de tot.

Pel matí els cadets comencen amb l'eliminació de l'Hugo Pizarro perqué es va passar 200 grams de la seva categoria de pes. L'Enric Batlle i el Cristobal Martinez perden el primer combat i tota opció a repescar-se i continuar competint.
L'únic que fa bé els deures es el Jan Moran que aconsegueix guanyar el seu combat lluitant-lo i fent el que s'havia de fer en cada moment. Els 2 següents combats inasequibles pel nivell dels contrincants.


A la tarda el Simon Batlle aconsegueix un 3er lloc, amb un talent que sens dubte si el treballa, farà d'ell un gran judoca.

L'Andreu Moran fa una excel·lent competició i quasi es coloca a la final de repesca després d'haver lluitat 4 combats, guanyant els dos primers i perdent els dos següents. Tot i ser la seva primera vegda va lluitar amb moltes ganes i va demostrar que pot arribar molt lluny.
En  Pol Burnie no va poder repetir el tercer lloc dels últims campionats, sens dubte el seu estat de salut el va fer baixar el seu rendiment, un altre cop serà, ara a millorar-se.
El Marcos Garcia va sortir amb una bona actitiud i amb ganes però no va poder superar la primera ronda i tampoc va entrar en repesca.


Això es el que va donar de si la jornada, però apart dels resultats, crec que vam guanyar una batalla.

L'esforç i la constancia són els únics camins que ens permetran assolir els nostres objectius, la sort després ho modificarà, però sobre aquest factor no podem fer res, en canvi si podem controlar el nostre esforç personal. I crec que aquest combat el vam guanyar el dissabte, si aquesta competició ha servit per entendre-ho, moltes felicitats!!!

Gracies a tots els que van venir a donar suport als nostres Tomodachis, pares i mares, familiars, i especialment als companys que no van competir però que es van desplaçar per donar un cop de mà en l'escalfament i durant la competició, l'Albert Perez i Nikita Juste. Com no, agrair a la Roser Beltrà la seva tasca d'entrenadora i al Simon Batlle pel anims que transmet i pel seu suport en la gravació dels combats i en el seu reportatge fotografic.

Josep Floris








No hay comentarios:

Publicar un comentario