Horaris Adults


INICIACIÓ AL JUDO I DEFENSA PERSONAL PER ADULTS

Tinguis la edat que tinguis, i si mai has fet judo, ara es el moment!!
Dilluns i Dimecres de 19:30 a 20:15, Esportiu Manyanet, C/ Prat d'en Rull, 6, Barcelona

Judo adults dilluns i dimecres de 20:00 a 21:30 C/Prat d'en Rull, 6. Pare Manyanet. Barcelona.
Judo adults dimarts i dijous de 20:00 a 21:30 C/La Rasa, 72. Squash 4. Terrassa.
Judo Tecnificació Infantil i Cadet divendres de 18:30 a 20:00. C/Prat d'en Rull, 6. Pare Manyanet. Barcelona

sábado, 9 de julio de 2016

Lliga catalana infantil i cadet (18/6/16)


Un curs d'ilusions pels infantils del Tomodachi, després d'haver iniciat el grup de tecnificació dels divendres a l'escola Pare Manyanet, on a més dels seus alumnes, venen a entrenar els nois de Sant Marc, Sant Miquel, Santa Teresa de Lisieux i Squash 4.

Després de tot un curs d'iniciació en la competició, i d'haver participat en el ranking català i campionat de Catalunya com a objectiu de millorar i aprendre, finalment hem acabat la temporada com un gran equip participant a la lliga catalana.

Aquest cop 9 equips es van presentar a la competició, agrupats en lligues de 3 es classificava només el primer de cada lliga per la final.

Primer contra l'equip de la Llagosta que no es va poder superar, i guanyant contra els de Barcelona nord B, la sensacions van ser molt bones. Primer com a equip, i segon de que les possibilitats de fer-ho millor són encara infinites.

El més important la unió de tot el grup, on tothom va posar el seu gra de sorra en la participació, lluités o no.

Els cadets al no poder fer un equip van haver de particpar en coalició amb altres clubs, així el Pol Menchaca va participar en l'equip dels Bushifriends, junt amb el Bushido i Judo Rei. I per la seva banda el Dani Ortega va particpar amb els de Barcelona Nord A, quedant 1er classificats.

El més paradoxal va ser l'enfrontament de dos companys d'entrenament i club Pol i Dani, participant en representació de clubs diferents.

No hay comentarios:

Publicar un comentario