Horaris Adults


INICIACIÓ AL JUDO I DEFENSA PERSONAL PER ADULTS

Tinguis la edat que tinguis, i si mai has fet judo, ara es el moment!!
Dilluns i Dimecres de 19:30 a 20:15, Esportiu Manyanet, C/ Prat d'en Rull, 6, Barcelona

Judo adults dilluns i dimecres de 20:00 a 21:30 C/Prat d'en Rull, 6. Pare Manyanet. Barcelona.
Judo adults dimarts i dijous de 20:00 a 21:30 C/La Rasa, 72. Squash 4. Terrassa.
Judo Tecnificació Infantil i Cadet divendres de 18:30 a 20:00. C/Prat d'en Rull, 6. Pare Manyanet. Barcelona

domingo, 22 de mayo de 2016

3 tomodachis al campionat de catalunya aleví de promoció (21-5-16)

El dissabte 21 a la Llagosta s'ha celebrat un campionat de catalunya de promoció per les categories alevins, els de 5è i 6è de primària.

Aquest campionat es una primera presa de contacte amb la competició oficial, preparant-se per les categories infantils on la competició ja es més seriosa i dificil.
Al tractar-se de una promoció la normativa d'arbitratge està adaptada a les edats a fí d'evitar que ningú es faci mal.
Tot i això, la resta s'aproxima al que en un futur serà la realitat d'un campionat oficial, pesatge i entrega de documentació, arbitres de la federació, marcadors electrònics, tatamis reglamentaris,....
Es realitza un escalfament comú amb un professor que guia les activitats i també s'agrupen als participants en lligues de 4 per donar opció a tots a fer un mínim de combats i poder gaudir el màxim de la competició. Tot plegat una durada de un parell d'hores.
Els nostres competidors inscrits s'iniciaven per primer cop, i tot i els nervis, la seva estrena ha estat d'allò més lluida, en Simon Batlle de Sant Miquel ha fet el més alt del podium, medalla d'or, així com el seu company Pol Burnie de Sant Marc, en Pau Farré de l'Squash 4, també ho ha fet molt bé i ha quedat segon dins el seu grup.
També s'ha d'agrair la col·laboració de l'Enric Batlle que ha estat donant suport als seus companys de club, posant-se el kimono i ajudant a practicar i assajar les tècniques guanyadores abans dels combats, després d'estudiar als oponents.



No hay comentarios:

Publicar un comentario